Fit4Life hét doktersrecept - Gesigneerd

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Het boek om van fit zijn je nieuwe gewoonte te maken. Alles komt aan bod. Te bestellen via de lokale boekhandel of online webshops. Bestel je 'm hier? Dan signeert Huisarts Stefan jouw exemplaar. 

Productinformatie

Artsen en wetenschappers inspireren je fit te worden in slechts vier weken. En dat ook te blijven. Met dit boek heb je voldoende motivatie kennis en redenen in huis om Fit4Life te zijn!

DE WERELDWIJD BEWEZEN METHODE

Een killerbody en een sixpack we willen het allemaal. Maar waar doen we het eigenlijk voor? Lekker veel likes op instagram? Die toch wel te hoge bloeddruk? Een midlifecrisis? Of omdat je er genoeg van hebt om op de bank te hangen?

Fit4Life het doktersrecept laat je zien dat het echt zin heeft om te beginnen met sterker en gezonder te worden en dat ook te blijven. Fit4Life is er voor superfoodhelden burgerliefhebbers vega's stroopwafellovers youngsters hipsters en je moeder je vriend en je opa. 

Gebaseerd op het wereldwijde gezondheidsprogramma Fit4Surgeryinspireren artsen en wetenschappers je fit te worden in slechts vier weken. En dat ook te blijven. Ze laten je zien dat gezondheid eigenlijk vrij gewoon is en geen hype dieet of lifestyle. En belangrijk in tijden van ziekte en herstel zoals het coronavirus. Gezond zijn is de basis voor iedereen die liever wil voorkomen dan genezen. 

Met dit boek heb je voldoende motivatie kennis en redenen in huis om Fit4Life te zijn! 

Het boek over fit zijn met tips van onder andere het Voedingscentrum een personal trainer meerdere artsen professor van het brein Erik Scherder en professor voeding en gezondheid Jaap Seidell. 

'Met dit boek maak je fit zijn je nieuwe gewoonte.' - Professor Erik Scherder

'Een gezonde leefstijl is alles bij elkaar. Gezond eten optimaal bewegen goed slapen een evenwichtig leefpatroon wat elkaar versterkt. Daarom geloof ik ook zo in dit boek.' - Professor Jaap Seidell

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Gewicht

1036 g


Product breedte

172 mm


Product hoogte

23 mm


Product lengte

239 mm

Productdetails

Created with Sketch.

2e druk met Fit na Covid special

Oorspronkelijke releasedatum

20 januari 2022


Aantal pagina's

432

Volledig in kleur met illustraties

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Alles over gezondheid in 1 boek. Medisch en wetenschappelijk onderbouwd.