In 6 maanden Fit - Online

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Eenvoudig via onze app op je eigen telefoon alles leren én toepassen over gezondheid! We hebben een speciaal programma ontwikkeld waarin je in 6 maanden precies weet wat gezondheid voor jou betekent, hoe je dat kunt meten, welke doelen je kunt stellen, en hoe je deze kunt bereiken. Door stap voor stap aanpassingen te doen in je voeding, beweging, maar ook gedrag, middelengebruik en de hoeveelheid stress die je ervaart. Waar wacht jij nog op? 
Om de app te vieren nu voor korte duur een flinke korting! 

Productinformatie

In 6 maanden nemen we je iedere maand mee door een ander belangrijk thema. Stop met jojo-en, en kies ervoor om gezondheid prioriteit nummer 1 te geven, en blijvend gezond te veranderen. Het programma bestaat uit leuke video's, expert challenges, interviews, podcasts, en nog veel meer berichtjes om je dagelijks te inspireren. Je begint met het meten van je gezondheid zodat je precies weet waar je staat. Op basis van de metingen kun je haalbare doelen gaan stellen. Met onze tips gaat het je lukken om hier nieuwe gezonde gewoontes van te maken! Veel inspiratie en gezondheid gewenst!

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

We maken gebruik van de app Vivica Leefstijl om ons programma aan te bieden. Deze app is zowel voor ios als android vanuit de stores te downloaden.

Productdetails

Created with Sketch.

Het product is eigendom van Fit4Life, en mag zonder toestemming niet gedeeld of gekopieerd worden.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Voor onduidelijkheden en vraag voor meer informatie verwijzen we naar www.fit4life.club en www.vivica.nl