Aangenaam kennis te maken

Huisarts Stefan

Ik ben Huisarts Stefan, en ik vraag mij af, waarom we vooral ziekten behandelen? En toelaten dat 10 miljoen Nederlanders chronisch ziek zijn!


Terwijl chronische ziekten juist te voorkomen zijn...


Ik help je om te voorkomen dat je in mijn spreekkamer terecht komt. En deel mijn kennis via social media, boeken, bewezen methodes, én in de spreekkamer. Zo heb jij een goede start om zelf gezond en fit te worden en voor altijd te blijven!

HUISARTS STEFAN IS BEKEND VAN:

VOLG HUISARTS STEFAN OP JE FAVORIETE SOCIAL MEDIA KANAAL

Hoe ik startte als Dr. Fit4Surgery

In 2018 promoveerde ik op de Fit4Surgery methode. Zo lukt het nu patiënten over de hele wereld fit te worden in slechts 4 weken, en daarmee 2 keer zo snel te herstellen van een operatie.


Het trainingsprotocol vind je in het boek Fit4Life. En lees meer over ons werk via de stichting Fit4Surgery.

Toen ontwikkelde ik Fit4Life

Ik stapte de sportschool binnen en realiseerde mij hoe - in een ideale wereld - de zorg samenwerkt met preventieve leefstijlcentra.


Met een team van experts ontwikkelde ik vanuit stichting Fit4Life het Fit4Life jaartraject zodat iedere Nederlander fit kan worden voor het leven!


"Maar wat nou als je gemakkelijk thuis gezond wilt leven?"

Om lekker zelf aan de slag te kunnen ontwikkelde ik Plan je Fit! Zo kan nu iedereen op een leuke manier werken aan zijn of haar gezondheid.


Ik begeleid je stap voor stap 6 maanden lang, jij zet jouw persoonlijke doelen, met praktische weekschema's, slimme QR linkjes naar handige tools en video's.


Daarnaast lever ik betrouwbare medische informatie via Dokters Vandaag

Misinformatie en commercie op de socials: tijd voor een tegenoffensief! Met Dokters Vandaag en mijn eigen socials brengen we de waarheid terug naar de voorgrond van de gezondheidsdiscussie.


In Nederland kennen we genoeg medische problemen en mensen met klachten, maar filmpjes op social media van goeroes zonder diploma gaan daar niet bij helpen. “We hebben in Nederland veel problemen, maar de oplossing ligt niet bij influencers die hun winkelmandje willen vullen!”


Volg onze betrouwbare info: